Informatie

Bij Triple-S Dance is iedereen vanaf 4 jaar, met en zonder danservaring, welkom! Er worden lessen gegeven op verschillende niveaus, dus ook één voor jou! Dans je graag en woon je in of rondom Zundert of Nispen en wil je je ontwikkelen als danser? Dat kan! Bij ons heb je de kans om je dansambitie te ontwikkelen of gewoon lekker bezig te zijn. Er wordt les gegeven in verschillende stijlen en door verschillende docenten.

Streetdance / Hip-Hop
Voor kinderen vanaf zeven jaar. Ze leren hier niet alleen stoere danspasjes, maar ook het voelen van de muziek en hoe je hierop moet bewegen. Ook wordt er indirect gewerkt aan het zelfvertrouwen en het samenwerken met andere kinderen.

Kids dance
Voor kinderen vanaf vier jaar. In deze les dansen ze drie kwartier lang op vrolijke, maar toch stoere muziek. Afwisselend worden er ook dansspellen gedaan om ze spelenderwijs aan het bewegen te krijgen.

Fit-kids class
Een sportles voor kinderen vanaf 8 jaar. In deze les wordt er spelenderwijs (twee aan twee) sportoefeningen gedaan in de vorm van een parcours/circuit. Hiermee zijn kinderen op een leuke en informele manier in bewweging. Voor kinderen met overgewicht geven we gratis voedingsadviezen.

Fit-girls class
Een sportles voor volwassenen waarbij je het eerste halfuur vooral aan de conditie werkt met Zumba-achtige dansjes en het tweede half uur een circuittraining krijgt met krachtoefeningen. Ook worden er (indien gewenst) gratis voedingsadviezen verstrekt.

Tevens verzorgen wij ook workshops, kinderfeestjes en personal training. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!